A szálloda az egyik legszebb részeit, Prága Zizkov. A terület az úgynevezett Prágai Montmartre annak építészeti épületek fordulóján a XIX-XX században. Zizkov egy Bohém negyedben élő sok-oldalú éjszakai élet. Van sokféle kávézók, bárok, Éjszakai klubok, éttermek. A csehek büszkén mondhatom, hogy Žižkov a legmagasabb számát, söröző, sör rács négyzetméterenként egész Európában.

 

Teljes rekonstrukciója a hotelben került sor 2006-ban.

 

6165436

 

A hotel áll, a két épület: az épület egy–, 5 szintes az épület 4 szintes összekötve, kényelmes átmenetet képező belső terasz terasz, valamint egy kis, hangulatos kert 53 kényelmes szobával rendelkezik. Vannak olyan szobák, felszerelt fogyatékkal élők számára.

 

Mivel a szálloda Nemdohányzó, dohányosoknak különösen felszerelt, hangulatos terasz, ahol is töltsön el egy meleg nyári estén egy Csésze kávét.

 

slide  Dalimil-slider (9)  Dalimil-189  Dalimil-169  Dalimilsn  Dalimil-128  face_1.jpg

 

Ha nem akarja korlátozni, hogy egy italt, akkor mindig látogatás egy közeli étteremben, ahol sört főzött szerint a régi Bohém receptek.

 

Bár a szálloda mindössze 4 megállóra a városközponttól, lehet autót bérelni, vagy Kerékpár bérelt a szállodában annak érdekében, hogy az utazás nem csak Prágában, valamint egyéb, a cseh városokban.

 

Itt Ön képes lesz arra, hogy használja a szolgáltatást, a Parkoló előtt hotelem

 

Ha kapcsolatba kíván lépni egy profi idegenvezetés, akkor is vásárolhat, kirándulások, közvetlenül a hotel. Miközben arra vár, transzfert nézni, vagy kapni, mint egy ajándék, eladta a hallban a hotel kozmetikai termékek, Ajándéktárgyak.

 

A szálloda huszonnégy órás recepció, illetve szállás szolgáltatás Háziállat engedélyezett külön díjat számítanak fel.

 

Check-in szoba:14: 00 kijelentkezés 11:00-ig